Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok, iki batık belediyeyi devraldıklarını, beklentinin yüksek olduğunu, halktan sabır beklediklerini ifade etti.

Ceyhun Kırok, “Üç ay içinde bunca adımı atabiliyorsak bunu başarabileceğimize inanıyorum. İhtiyacımız zaman ve anlayış…” dedi.

İnşaatları en yoğun şekilde devam eden bir bölge olduklarını, dokunulmamış; yolsuz, camisiz köyler olduğunu söyleyen Kırok, Genç Tv’de Muazzez Gazihan'ın sorularını yanıtladı.

25 bin nüfuslu bir bölgeden söz ettiklerini ifade eden başkan Kırok, “İki batık belediye, çalışanlar arasında sorunlar olduğu iki belediye.. Beklentinin yüksek olduğu iki belediye... Sabırlı olsun halkımız... Bize yıkıcı değil, yapıcı eleştirilerle yardımcı olabilirler bundan mutluluk oluruz. Üç ay içinde bunca adımı atabiliyorsak bunu başarabileceğimize inanıyorum. İhtiyacımız zaman ve anlayış…” diye konuştu.

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.